Accensys Tools
Putty
SSH, Serial en Telnet client.
Angry IP-scanner
Een light-weight toolt. om ip adressen in een netwerk te zoeken.
Advanced IP-Scanner
Een tool om te zoeken naar interne ip adressen. Geeft meer informatie over netwerk clients dan Angry IP-scanner.
Jellybean Keyfinder
Jellybean Keyfinder zoekt naar geactiveerde microsoft licenties
MS Keyfinder Plus
MS Keyfinder Plus zoekt naar geactiveerde microsoft licenties (werkt vaak beter dan Jellybean Keyfinder)
CCleaner Portable
Portable versie van CCleaner. Een tool om Windows op te schonen
Agent Ransack
Tool die kan zoeken in mappen en in bestanden naar bepaalde criteria.
Spacemonger
light-weight tool die kijkt naar het verbruik van bestanden op een harde schijf.
Space Sniffer
light-weight tool die kijkt naar het verbruik van bestanden op een harde schijf.
Treesize
Tool die kijkt naar het verbruik van bestanden op een harde schijf.
Windows 10 Upgrade tool
Met deze tool kan Windows geupgrade worden naar Windows 10.
7-Zip Portable
Portable versie van 7-Zip. Een bestand archiveer tool
Digicert Certificate utility
De certificate tool van Digicert.
Office Delete tool
Met deze tool kan Office verwijderd worden van een PC
Accensys oude toestellen inruil leaflet
Informatie over het inruilen van oude Yealink toestellen.