Accensys Tools
Space Sniffer
light-weight tool die kijkt naar het verbruik van bestanden op een harde schijf.
Putty
SSH, Serial en Telnet client.
Digicert Certificate utility
De certificate tool van Digicert.
7-Zip Portable
Portable versie van 7-Zip. Een bestand archiveer tool.
Treesize
Tool die kijkt naar het verbruik van bestanden op een harde schijf.
Standaard software
Hiermee download je een .Zip bestand met de meeste standaard software die je nodig zult hebben.
Spacemonger
light-weight tool die kijkt naar het verbruik van bestanden op een harde schijf.
Angry IP-scanner
Een light-weight toolt. om ip adressen in een netwerk te zoeken.
Agent Ransack
Tool die kan zoeken in mappen en in bestanden naar bepaalde criteria.
Teamviewer Host
Dit is een tool om de mogelijkheid te bieden mensen mee te laten kijken op uw computer.
Office Delete tool
Met deze tool kan Office verwijderd worden van een PC
Windows 10 Upgrade tool
Met deze tool kan Windows geupgrade worden naar Windows 10.
CCleaner Portable
Portable versie van CCleaner. Een tool om Windows op te schonen
Advanced IP-Scanner
Een tool om te zoeken naar interne ip adressen. Geeft meer informatie over netwerk clients dan Angry IP-scanner.
Jellybean Keyfinder
Een tool om te zoeken naar interne ip adressen. Geeft meer informatie over netwerk clients dan Angry IP-scanner.
MS Keyfinder Plus
MS Keyfinder Plus zoekt naar geactiveerde microsoft licenties (werkt vaak beter dan Jellybean Keyfinder)